Langue Francais  English Language  Netherlands Language  Espanol Language

Een kamer reserveren

Aankomstdatum:
Nacht(en):
Volwassen(en):
Kind(eren):

 

Evènements Privés

Sinds dat er een Graaf uit de Périgord onder de ogen van Clovis de vaas van Soissons brak, wordt er in de Dordogne veel aan politiek gedaan! De meest recente politici zoals Yves Guéna, Roland Dumas, Xavier Darcos en nog wat anderen, hadden strategische functies in Parijs en kwamen graag naar het restaurant van het Kasteel.

Verder, laten we het maar gewoon zeggen, had Jacques Chirac een voorkeur voor het Château des Reynats. Vlakbij de Corrèze, zijn geboortestreek, vond hij in ons restaurant alles wat een privé evenement tot een succes maakt: een ideale ruimte, niet te groot en huiselijk. Hij kwam er al voordat hij President van Frankrijk werd en zijn dochter Claude organiseerde er op fantastische en betrokken wijze de zomeruniversiteiten van de RPR. Eenmaal President nodigde Jacques Chirac er de Bondskanselier Helmut Kohl en zijn vrouw uit en later organiseerde hij er een Frans-Italiaanse top met President Berlusconi. Momenten uit het verleden misschien, maar de muren van ons restaurant zijn de luide en vrolijke stem van Bondskanselier Kohl niet vergeten, die in het Frans zei: « Pas op voor politici die niet van lekker eten houden! »

Na wat gastronomie is het tijd voor sport; een aantal ruimtes zijn in een handomdraai omgetoverd tot massageruimtes en met verschillende fitnessapparaten voelen sportliefhebbers zich meteen thuis: de Tour de France komt regelmatig, het voetbalteam van Marseille kwam een weekend in 2010, het handbalteam van Frankrijk kwam een week in 2011. Referenties zijn er genoeg, net als nieuwe projecten voor de toekomst.

Wij heten u ook welkom voor uw familie evenementen.
Uw genodigden zullen genieten van ons park, ons terras en onze keuken. Wij kunnen tot ongeveer 100 personen ontvangen en hebben een speciale kinderruimte.