Langue Francais  English Language  Netherlands Language  Espanol Language

Een kamer reserveren

Aankomstdatum:
Nacht(en):
Volwassen(en):
Kind(eren):

Seminars

Het succes van een seminar hangt mede af van plek waar deze georganiseerd wordt. Hiervoor is een goede basis nodig en alle onderdelen voor een smaakvolle en evenwichtige samenhang.

Als basis bieden wij: een comfortabele parkeerplaats, een park voor ontspanning en frisse lucht, voldoende kamers, een grote vergaderzaal voor 100 personen, 3 ruimtes voor 10 tot 20 personen, een gastronomisch restaurant, ideaal voor een eersteklas avond en een chique bistro waar snel en goed gegeten kan worden. Wij kunnen u ook verschillende ideeën geven voor wat ontspanning, sport, gastronomie of cultuur, om zo het nuttige met het aangename te verenigen.

Het geheel wordt vanaf de aankondiging van uw project tot het vertrek van de laatste deelnemer gestuurd en geleid door een team van verrassend professionele medewerkers. Wij houden overal rekening mee om van het organiseren van seminars een van de sterke punten van ons hotel te maken. De geografische ligging ervan draagt hieraan bij, de Périgord is een aantrekkelijke streek en de ligging van de stad Périgueux is ideaal voor een groot deel van het Zuidwesten van Frankrijk (op minder dan 1 uur van Bordeaux, Brive, Limoges, Angoulême en Bergerac).