Langue Francais  English Language  Netherlands Language  Espanol Language

Een kamer reserveren

Aankomstdatum:
Nacht(en):
Volwassen(en):
Kind(eren):
Het Kasteel
De Orangerie
Gastronomisch
restaurant l'Oison
Bistro La Verrière
Seminars &
Privé evenementen

Château des Reynats

15 Avenue des Reynats
24650 Chancelade

Tel. : 05 53 03 53 59
Fax : 05 53 03 44 84
contact@chateau-hotel-perigord.com

Welkom in Périgueux,…

Hier begint het allemaal: Witte stenen huisjes, de geuren van de markten, het zingende accent van de mensen… en de zon van de streek Aquitaine.
De natuur, de streek, de keuken, de wijnen, de geschiedenis, duizend en één dingen te doen, te zien en te beleven, dat is het Zuidwesten.
Geniet hier van de mooie omgeving en een prachtig verblijf.

Als Koningen,

Wordt u verwelkomd op het Château des Reynats, met een naam die het kasteel op het lijf geschreven is (« Lou Reynats » = « voor de koningen » in het Occitaans); net buiten de stad Périgueux, naast de internationale golfbaan, op een park van 2 hectare met terrassen, die uitkijken over een groen valleitje. De honderdjarige bomen beschutten de tennisbaan en het zwembad; de stijlvolle en comfortabele kamers bieden rust aan de reizigers, de koks bekend uit de gidsen en aanbevolen door kenners zijn druk in de weer, overal is aan gedacht…
Het Château des Reynats heet u welkom.

-->

Het Kasteel ****

Het Château des Reynats werd tijdens het midden van de 19e eeuw gebouwd, een periode waarin de bouwstijl van de Dordogne sterke Engelse invloeden kende. De grote toren heeft dus geen trap maar ronde ruimtes, waarbij de statige trap in een hoek van de ingang te vinden is, tegenover een grote schoorsteen, net als in een Engelse binnenzaal. Op de 2 verdiepingen zijn dertien kamers en suites te vinden; de begane grond biedt een perspectief van meer dan dertig meter lang waar de ruimtes van het grote restaurant L'Oison, de kleine loungeruimtes en Bistro La Verrière meer dan 200 personen kunnen verwelkomen als ze tussen elkaar open worden gezet.

De Orangerie van het Kasteel****

De Orangerie, op vijftig meter van het Kasteel, aan het einde van een laantje met kastanjebomen, werd enkele tientallen jaren geleden gebouwd op de plaats van voormalige bijgebouwen en vormt het moderne deel van het Château des Reynats. De Orangerie bevat 37 kamers met een moderne inrichting waarbij comfort voorop staat. Aan sommige kenmerken als de ronde venstertjes, de dakstructuur, de Romaans dakpannen, de muren van kalk uit Saint Astier, dat op minder dan 10 km van het Kasteel gevonden is, kan men de werkwijze van ambachtslieden uit de Périgord herkennen, die het Kasteel zijn charme hebben gegeven. In de zomer wordt het kasteel helemaal bedekt door een kamperfoelie, waardoor het echt lijkt op één van die typische, eenvoudige maar zo mooie landgoederen uit de Dordogne die u vast wel zult gaan bezoeken.kamer reserveren


Gastronomisch
restaurant L'Oison
tijdelijk gesloten

Restaurant L'Oison is het grote gastronomische restaurant van het Château des Reynats. Het restaurant beslaat bijna de gehele begane grond, in een statige ruimte van 4,50 m hoog en bijna 25 m lang.
De bekendheid van het kasteel gaat gepaard met die van l'Oison dat, sinds twintig jaar, alleen maar Chef-koks heeft gekend die erkend zijn door gidsen als Michelin, Gault en Millau… Al deze Chef-koks hebben bijgedragen aan het opbouwen van de nationale reputatie van ons restaurant met dezelfde ideeën over het respecteren van producten en dezelfde smaak voor creativiteit en vindingrijkheid.

Restaurant elke dag geopend, 's middags in de Verrière en 's avonds en in het weekend in de Grande Salle à Manger van het kasteel.

Dineren op het terras als het weer het toelaat.

12:00 - 14:00 / 19:00 - 21:30

U kunt ons afhaalmenu ook bestellen op onze website http://www.lechateaudesreynatschezvous.com

Reserveringen en bestellingen: 05 53 03 53 59 contact@chateau-hotel-perigord.com

 

 

Open on dinner only, from Tuesday to Saturday : 19h15 - 21h00Bistro
La Verrière

Een grote veranda, die als een glazen boot aan de voorkant van het kasteel gekoppeld is, biedt sinds 2011 plaats aan het tweede restaurant. La Verrière is de « chique bistro » van les Reynats, een bistro met een Chef-kok waar de koks al hun tijd besteden aan het bieden van originele en culinaire menu's die beginnen met 19,00 €.
Succes verzekerd! Restaurant « La Verrière », gezellig en origineel, is de beste manier om het dubbele panorama van het uitzicht op ons park en het talent van onze koks te ontdekken. 

Restaurant elke dag geopend, 's middags in de Verrière en 's avonds en in het weekend in de Grande Salle à Manger van het kasteel.

Dineren op het terras als het weer het toelaat.

12:00 - 14:00 / 19:00 - 21:30

U kunt ons afhaalmenu ook bestellen op onze website http://www.lechateaudesreynatschezvous.com

Reserveringen en bestellingen: 05 53 03 53 59 contact@chateau-hotel-perigord.com
Seminars

Studiedagen, meerdaagse seminars, studieavonden... Alles is mogelijk in het Château des Reynats dankzij onze 50 kamers, onze seminarruimtes, ons gastronomisch restaurant en onze chique bistro.


Evènements Privés

Bruiloften, dopen, verjaardagsmaaltijden… Maar ook auto rally's, culinaire verblijven, sportteams… Wij staan voor u klaar om al uw aanvragen in beschouwing te nemen en zullen van uw evenement een bijzonder evenement maken.